Wie we zijn.
Mr. & Mrs. Huisman

HuismanBoompjeBeestje staat voor ons leven samen in het mooie oosten van dit land, Zwolle. Maar niet alleen (on)zinnige verhalen over ons of onze mascotte Cooper, maar ook voor jou en over jou. Verhalen die de spijker op z’n kop slaan of juist heerlijk vermakelijk zijn. Gewoon even tussendoor of languit op de bank met een kop thee of glas whiskey. 

Danielle is een online marketeer en is een aantal jaar geleden een eigen online marketing bureau gestart. Sinds 2014 is daar ook een reisblog aan toegevoegd die inmiddels erg succesvol is. Sinds 2017 heeft Karel, als ex-agent, zijn leven volledig op z’n kop gezet om er samen een succes van te maken. Zo reizen wij het liefst met z’n drieën rond en werken daar waar ons blog ons brengt. Naast het bouwen van websites is Karel verantwoordelijk voor de video productie vanuit zijn eigen bedrijf. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij elkaar versterken en dat wij op onze blogs diverse content kunnen aanbieden zoals artikelen, foto’s en video’s. 
 
Maar gelukkig doen we dit niet alleen. Nee, zo boeiend is ons leven nou ook weer niet. We mogen af en toe meekijken in het leven van iemand anders, of juist een kijkje achter de schermen, maar ook hebben we enthousiaste bloggers die ook graag van zich laten horen. Hieronder vind je ze allemaal! 
 
We doen veel, maar claimen niet taalkundige of journalist te zijn. Zie je toch een foutje in taal of op inhoud, laat je het ons dan weten? Als je leuke ideeen of tips hebt, of je volgt ons gewoon graag dan horen we dit natuurlijk ook altijd graag. 

Ons Team

Karel Huisman

Eigenaar en content creator

“Wie goed doet, goed ontmoet!” 

Danielle Huisman-Teunis

Eigenaresse en content creator

“Altijd 100% !”

Cooper

Model en bange knuffelkont

“Woof woof!”

Diners
Trips
Reizen
Films
Spelletjes
Pyamafeestjes

Onze samenwerkingen

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje