breaking-bad-film

Breaking Bad fans opgelet: er komt een Breaking Bad film!

Breaking Bad fans opgelet: de man achter je favo serie, Vince Gilligan, is bezig met een Breaking Bad film! Lees snel verder voor de details.

Ruim vijf jaar geleden verscheen de laatste aflevering van de Breaking Bad. Goed nieuws voor iedereen die hooked was aan deze niet te overtreffen serie: er komt een film aan!  Volgens bronnen van The Hollywood Reporter schrijft Vince Gilligan het script, produceert hij de film en mogelijk regisseert hij hem ook. Natuurlijk krijgt Gilligan daar wel wat hulp bij: Mark Johnson en Melissa Bernstein schijnen ook betrokken te zijn bij de film. Deze twee kun je kennen van de Breaking Bad prequel-serie Bettter Call Saul.

De film

De twee uur durende film gaat volgens dezelfde bronnen Greenbriar heten en zal gaan over de ontsnapping van een ontvoerde man. Het is nog niet bekend of het gaat om een prequel, een vervolg of een verhaal dat zich binnen de tijdlijn van Breaking bad afspeelt. Ook is het nog niet duidelijk of het televisie- of bioscoopfilm gaat worden, en of de acteurs uit de serie ook hun rol gaan vervullen in de film.

Volgens The Albuquerque Journal beginnen de opnames deze maand al! Kun je niet wachten tot de film gelanceert wordt? Op Netflix vind je de Breaking Bad spin-off Better Call Saul. Deze serie gaat over het leven van de advocaat van Walter en Jesse voordat hij in aanraking komt met de twee criminelen.

We certainly can’t wait!

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje