cereal-and-chill

Goodbye Netflix & Chill, Hello Cereal & Chill!

In Londen en Antwerpen vond je ze al, maar nu ook in Nederland: een heus cereal café! Nederland’s eerste cereal café heeft de naam Cereal & Chill, en het is er niet zomaar eentje. Je kunt er namelijk kiezen uit 100 verschillende soorten cereal! Dit alleen is al reden genoeg om een bezoekje te brengen aan dit toffe cafe, maar that’s not all. Move over, Netflix & Chill!

Cereal & Chill vind je in de Pijp in Amsterdam. Hier heeft de Amerikaanse ontbijt stijl de overhand. Heb je altijd al eens echte Amerikaanse Rice Krispies, Froot Loops, Lucky Charms en Cap’n Crunch willen proberen? Dit is de place to be!

Back to the 90’s

Wanneer je neerploft in het café valt meteen iets op: het cereal café is helemaal in 90’s style. Het heeft een sfeervolle inrichting, je vindt er ouderwetse cartoons, je kunt er tv shows uit de nineties bekijken en er is zelfs een Nintendo 64 aanwezig!

cereal-and-chill

Kies & mix

Bij Cereal & Chill kies je per bowl 3 soorten cereal uit, die je mixt met je favo toppings zoals cookies, marshmallows of M&M’s. Vervolgens kies je je gewenste soort melk. Uiteraard hebben ze vegan en glutenvrije opties. Klinkt goed, toch?!

Niet zo’n zin in cereal? Op het menu staan ook toasti’s en freakshakes! Van gewone toasti’s met (vegan) kaas tot zoete toasti’s met hagelslag, marshmallows, chocopasta en pindakaas. De freakshakes zijn die over-the-top milkshakes waar de Amerikanen zo gek op zijn. Uiteraard met cereal als topping. Jummie!

cereal-and-chill

Openingstijden

Cereal & Chill is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 19:00 uur en in het weekend tot 21:00 uur. Je vindt het café aan de Dusartstraat in Amsterdam.

Let’s Cereal & Chill!

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje