Edgard-Cooper

Edgard Cooper: natuurlijk, voedzaam en no-nonsense hondenvoer

“Voedzaam. No-nonsense en Vers”. Wij werden nieuwsgierig bij het lezen van deze woorden in onze zoektocht naar goed voer voor onze trouwe viervoeter Cooper. Edgard Cooper, zijn naamgenootje, beloofd niet alleen natuurlijk, maar vooral lekker voer met vers vlees. Culinaire hoogstandjes gemaakt van Noorse zalm, bietjes, appel, mango en zwarte bes. Of wat dacht je van hert en scharreleend met appel rode biet, peer en blauwe bes? 

Op zoek naar beter hondenvoer

Onze hond, Cooper, had voorheen regelmatig last van oorontstekingen waar hij flink ziek van werd. Regelmatig kregen wij de tip ons eens te gaan verdiepen in zijn voeding, omdat dit mogelijk de probleem veroorzaker kon zijn.  Ook onze dierenarts bevestigde dit and so the journey began… 

We hebben wat informatie weten in te winnen en ons werd verteld dat er bij Edgard Cooper geen vleesmeel wordt gebruikt. Vleesmeel is een combinatie van slachtafval, karkassen en pluimen, die zodanig verhit worden – tot vijfmaal toe op hoge temperaturen – dat het een poeder wordt. Een proces dat verre van gezond is voor een hond.

edgard-cooper

Assortiment en beloftes

Bij Edgard Cooper hebben ze een ruim assortiment. Van brokjes met spinazie en appel voor volwassen honden, tot verse eend en kip voor de puppy’s. Je zou er bijna zelf trek van krijgen! Het is fijn om uit een ruim aanbod te kunnen kiezen wat heb beste bij jouw hond past. Wij hebben ze allemaal uitgeprobeerd en wisselen nu al ruim een jaar af tussen de verschillende soorten voeding en wat denk je? Cooper heeft geen last meer gehad van zijn ontstekingen!

Een mooie bijkomstigheid is dat ze bij Edgard Cooper waarde hechten aan het milieu, zo wordt er vlees gebruikt van lokale oorsprong en dus is er minder vervoer nodig. Ook zijn de verpakkingen 100% bio afbreekbaar en wordt er gebruik gemaakt van biologische landbouw. Dit zorgt voor een hogere levensstandaard voor het vee en een verbeterde bodemkwaliteit.

Waar kan je het kopen?

Je kan dit hondenvoer kopen bij verschillende verkooppunten binnen Nederland. Wil je meteen groot inslaan maar heb je geen zin om er zelf mee te zeulen? Dan bestel je de boel lekker online en wordt het bij je thuis bezorgd. Een mooi bijkomend feitje: 10% van de winst schenken ze bij Edgard Cooper aan goede doelen. Het laatste project is Sri Lanka

Geef jij je hond Edgar&Cooper? Dan zijn wij natuurlijk benieuwd naar jouw ervaringen! Laat je een reactie hieronder achter?

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje