gepersonaliseerde-spullen

5x toffe gepersonaliseerde cadeaus

Op zoek naar een bijzonder cadeau? Er zijn zoveel leuke opties! Wij gingen op zoek naar een toffe lijst met gepersonaliseerde cadeaus. Van een look-a-like knuffel tot wijn die je door de brievenbus kan schuiven: dit zijn vijf toffe items die je helemaal naar je eigen hand kan zetten. Een cadeau geven was nog nooit zo leuk!

Knuffel van jezelf

Altijd al eens een knuffel van jezelf gewild? Het kan! Je kunt bij de Knuffelmakers namelijk je eigen knuffelportret laten maken. Natuurlijk kun je er ook één laten maken van iemand anders of een knuffel van jezelf cadeau doen. Het enige wat je hoeft te doen is een knuffel bestellen via de website van Knuffelmakers en een foto naar ze opsturen. Je kan zelf de outfit en oogkleur uitkiezen en ook zijn er opties voor tattoos, sieraden en hoeden. Hoe tof is dat?! Ook leuk: ze maken knuffels van kindertekeningen. Je kunt een knuffelportretje laten maken vanaf €60 euro.

gepersonaliseerde-spullen

Brievenbus wijn

Wijn door de brievenbus? Maar dat past toch helemaal niet? Hoor ik je denken. Wel als het deze Letterbox-wijn is! De fles wijn is plat verpakt in een stijlvolle doos die je dwars door de brievenbus kan schuiven. Je kan kiezen uit 75 cl rode wijn, witte wijn of rosé. De fles is gemaakt van sterk en recyclebaar plastic, zodat hij niet explodeert bij het arriveren. Personaliseer hem door een leuke tekst te schrijven op het label. Leuk als cadeau, of voor een vriend(in) in nood! Een fles gepersonaliseerde wijn kost €27,99 euro.

Portret op maat

Jezelf, je gezin of vriendengroep op een op maat gemaakt portret: dat klinkt toch super tof? Bij Sara Anne Petit Goodies kun je dit laten maken. Je kunt zelfs je geliefde viervoeter erbij laten zetten. Het is easy peasy: via de webshop kies je het aantal personen en huisdier(en), je rekent af en vervolgens mail je foto’s. Zorg er wel voor dat het gezicht duidelijk zichtbaar is (geen zonnebril). Tijdens het proces vindt er een aanpassingsronde plaats, zo voldoet je portret aan alle wensen! Je ontvangt het portret in hoge resolutie en op A4 formaat in je inbox en ook krijg je handige printtips. Kreukvrij gegarandeerd! Een portret begint bij €31,50 euro, ieder volgend persoon kost €21,50 euro en je viervoeter kost €15 euro.

gepersonaliseerde-spullen

Sock yourself

Haha! Je gezicht op je sokken. Of die van je zus, je hond, je opa: je noemt het maar. De enige voorwaarde is dat je maar één gezicht per paar sokken kan hebben. Deze charmante sokken zijn gemaakt van een zachte polykatoenmix, zodat de voeten van de gelukkige ontvanger de hele dag warm en fris blijven. Leuk voor jezelf, maar ook als cadeau! Een paar sokken kost €22,99 euro.

Kinderboek

Als je echt een bijzonder cadeau wilt geven, is deze uitermate geschikt: een kinderboek met jouw (of iemand anders) kind in de hoofdrol! Je kunt zelf kiezen welke naam het wordt en ook kun je kiezen uit 135 verschillende combinaties voor het uiterlijk.

Zo werkt het: je stuurt een bericht naar Studio Sabine waarin je je boek aanvraagt, en vervolgens neemt Studio Sabine contact met jou op om de informatie door te nemen. Tijdens het maken ontvang je een digitaal voorbeeld, zodat je weet hoe het er ongeveer uit gaat zien. It’s easy like that. Het boek is beschikbaar in 2 formaten: 14 x 14 cm (€29,99 euro ) en 21 x 21 cm (€45 euro).

gepersonaliseerde-spullen
Foto: Studio Sabine

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje