hond-veilig-vervoeren

Rocketeer Pack: de hondengordel voor in de auto

Ga jij binnenkort een weekendje weg of op vakantie en neem jij je hond mee in de auto? Zorg dan dat je hem op een veilige manier vervoert. Met de Rocketeer Pack, een soort harnas voor je hond die je gemakkelijk aan de gordel maakt, vervoer je je hond niet alleen veilig, maar ook nog eens op een prettige manier! 

Afleiding

Veiligheid van je viervoeter is niet alleen belangrijk voor de hond zelf, maar zeker ook voor de bestuurder. Statistieken tonen namelijk aan dat huisdieren in de auto zorgen voor afleiding, en dit kan auto ongelukken veroorzaken. Los lopende honden op een achterbank of in de kofferbak lopen veel risico wanneer er een ongeluk plaatsvindt. ZuGoPet heeft daarom de gordel voor honden ontworpen!

rocketeer-pack

De wind op je gezicht

Met het hondenharnas zet je je hond vast aan de stoel, maar de hond raakt de bodemzitting niet. Dit zorgt ervoor dat de ruggengraat van de hond beschermd wordt bij een ongeval. Daarnaast kan de hond lekker vooruit, danwel naar buiten kijken terwijl je on the road bent.

Toch kan het voor sommige honden als onprettig worden ervaren, omdat de houding waar ze in vast gezet worden, voor veel honden als onnatuurlijk aanvoelt.

How to

Allemaal leuk en aardig, maar hoe zet je je hond nou in zo’n harnas? Check het filmpje hieronder:

Maak kennis met de Rocketeer Pack: een hondenharnas die je gebruikt als veiligheidsriem in de auto. Het harnas is speciaal ontworpen voor kleine honden tot 12 kilo. Leuk feitje: je kunt de Rocketeer Pack ook nog eens gebruiken als een rugzak! Je koopt een Rocketeer Pack vanaf €105 euro.

Heb jij de Rocketeer Pack al eens getest? Laat ons dan weten wat je ervaring is!

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje