Leave me alone sweater

Leave Me Alone Sweater

Deze trui redt jou van menselijke interactie, een godsgeschenk voor de maandagochtenden achter je desk, brakke zondagen op de bank en druilerige winteravonden waarbij je simpelweg geen behoefte hebt aan mensen om je heen. Niet per sé sexy ofzo, maar als je het gewenste resultaat ermee bereikt vind ik ‘t het proberen waard!

Perfect voor een blue Monday!

Ruth Grace heeft daarom iets geniaals bedacht; de Leave Me Alone Sweater! Je kan de trui op drie verschillende manieren dragen. De gewone manier, dus als coltrui, als off-shoulder versie wanneer je de rits ver open ritst, en als Leave Me Alone versie met de rits tot boven je hoofd dicht geritst. Mensen ontwijken heeft er nog nooit zo kneuterig uit gezien!

Leave-me-alone-sweater

Helaas is de trui momenteel uitverkocht, maar voor de handige mensen onder ons laten ze je op deze website zien hoe je ‘m zelf kan maken! Zipp ‘m die rits. Ik ben er even niet. Ajuu!!

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje