meditatie-app-mobiel

Ontspanning & mindfullness met deze meditatie app

Wat zijn we toch druk allemaal. We moeten van alles en het lijkt soms lastig om de rust te kunnen vinden tussen alle afspraken door. Tóch is het mogelijk. Hoe? Door middel van een  meditatie app op je telefoon. Dit lijkt misschien wat tegenstrijdig: innerlijke rust vinden op dat altijd oplichtende apparaat, maar probeer één van de Wild Venture apps en droom weg op tropische eilanden of met de rustgevende geluiden uit de bossen. (Wel even je telefoon op de vliegtuigmodus zetten dan he?!)

De bedenkers

Het reislustige stel Sterre en Mark bezoekt graag natuur, bossen en bergen. Hiervandaan komt ook hun inspiratie voor het ontwikkelen van deze apps. Ze nemen je mee in alles wat ze horen en zien op reis en bundelden dit voor je samen in twee verschillende apps.

meditatie-app

Wegdromen op het strand

Stel je voor dat je op een tropisch eiland bent, maar dan wanneer het jou uitkomt? Dan is de Sonus Island app misschien geschikt voor jou. Droom weg met de kalme geluiden van de zee of de walvissen onder water. Heb je meer behoefte aan bijvoorbeeld een begeleidde meditatie? Dan kun je kiezen voor de Engelse optie die ze aanbieden binnen deze app.

De natuur in

Gebleken is dat mindfulness en meditatie mensen blijer en minder gestrest maakt. Alleen hierom zou je al eens deze app kunnen proberen. In de Wildfulness 2 app word je onder andere meegenomen de bossen in. Je hebt daarnaast nog keuze uit 12 verschillende landschappen dus kies erin waarvoor jij in de stemming bent.

Handig om te weten: beide apps beschikken over een timer zodat het geluidsfragment stopt wanneer jij dat hebt ingesteld. De apps zijn verkrijgbaar voor iPhone en iPad.

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje