inflatable-yurt

Dit wil jij hebben: een opblaasbare yurt!

Natuurlijk kun je kiezen voor een luxe Safaritent of slaap je de volgende vakantie in een hippe camper, maar wat dacht je van een opblaasbare glamping tent? Het bedrijf Lotus Belle heeft een opblaasbare yurt ontworpen die je nu kunt bestellen! Ideaal voor je volgende festival of als je eens lekker wilt glamperen! 

inflatable-yurt-lotus-belle

foto: Lotus Belle USA

Fijne feitjes

Deze opblaasbare Air Beam Bud is op zijn hoogste punt ruim twee meter hoog, wel zo handig als je reisgezelschap wat aan de lange kant is. Ook til je je geen breuk wanneer je de hele handel het terrein op moet krijgen, want het gehele pakketje weegt zo’n 18 kilo. Kleine work-out, maar dan kan er daarna gerust weer een verfrissende cocktail gedronken worden! 

Het opblazen gebeurt binnen enkele minuten, afhankelijk van waarmee je dat doet. Ik geef je bij deze het advies dat niet met de mond te doen. De tent is in verschillende kleuren verkrijgbaar en met de grappige handleiding erbij is het nog leuk ook om zo’n ding op te zetten!

Het is natuurlijk niet te vergelijken met een luxe hotelkamer maar de yurt is groot genoeg voor een queen size bed! Doordat er geen paal in het midden staat kun je de ruimte optimaal gebruiken. Jouw tent kan dus prima fungeren als de locatie voor een afterparty!

Wij zien deze trend helemaal zitten, maar of we deze yurt volgende jaar op Pinkpop of Lowlands gaan zien dat valt te betwijfelen. Deze yurt koop je namelijk voor een schamele 1200 dollar, maar te gek is ie zeker!

Wil je meer informatie over deze geweldige Glamping tent? Check dan de site van Lotus Belle.

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje