pawty-hotel-kimpton-de-witt

PAWty: Hier wil je heen met je viervoeter!

Op donderdag 4 oktober 2018 is het weer dierendag. Hotel Kimpton De Witt in Amsterdam organiseert op deze dag een feest voor jou en je furry friends. De avond draait om ontspanning, zowel voor jou als voor je huisdier. Denk aan massages, doga-sessies, canapés, drankjes en de allernieuwste trends voor jullie allebei.

PAWty vindt plaats in het hotel in Amsterdam, van 18:00 uur tot 20:30 uur. Je kan er gratis naartoe, maar er is een beperkt aantal plaatsen. Om die reden is een ticket claimen wel aan te raden. Naast deze avond zet het hotel zich ook in voor de lokale dierenopvang, waar je gedurende de hele avond aan kan doneren. 

Huisdiervriendelijk hotel Kimpton de Witt

Het boetiekhotel is gelegen in het hart van Amsterdam en is de ideale plek om te genieten van een stijlvol verblijf. Kimpton de Witt is een zeer diervriendelijk hotel. Sterker nog, één van de meest diervriendelijke hotels ter wereld. Het hotel voorziet je van een heel aantal voorzieningen voor je trouwe viervoeter, zonder extra kosten. Van waterbakken en snacks tot comfortabele ligbedden, ze hebben alles in huis voor je hond. In de omgeving kan je heerlijk wandelen en de conciërge van het hotel brengt je, indien nodig, graag in contact met een dierenarts of lokale huisdierenservices.

pawty-hotel-krimpton-dewitt

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje