prive-eiland

Geen handdoekenrace meer: huur je eigen privé eiland!

Een heel eiland voor jezelf. Alles wordt voor je geregeld, je hoeft bij wijze van alleen maar met je voeten omhoog te zitten en te genieten van het zonnetje en de helderblauwe zee om je heen. Klinkt te goed om waar te zijn? Nee hoor, in Belize kan het echt: hier huur jij een privé eiland.

Voor de kust van het schiereiland Placencia, in het zuiden van Belize, ligt Little Harvest Caye. Little Harvest Caye is een privé-eiland dat je samen met maximaal 12 personen af kunt huren. Aan comfort heb je zeker niet tekort: er zijn 5 privé-suites, een woonkamer (met schommelstoelen!), een ontspanningsruimte, een zwembad en een bar. De enige andere mensen die aanwezig zijn, zijn een privékok, die heerlijke gerechten voor je maakt, en een concergië. Je stekkie wordt ook nog eens iedere dag schoongemaakt door de schoonmaakservice. Het personeel heeft een eigen aparte vrijstaande woning.

Je eigen boot

De hele vakantie lang heb je een boot én een chauffeur tot je beschikking. In slechts 5 minuten varen ben jij al in het charmante dorp Placencia. I-de-aal als je je even onder de bevolking wilt begeven en een hapje wilt eten, cultuur wilt snuiven of toe bent aan een shopsessie. 

Met je voeten omhoog

Al het nodige voor jouw perfecte vakantie wordt voor je geregeld door de reserveringsspecialisten van Little Harvest Caye: drank en wijn, dagelijks eten, spabehandelingen en massages, tours en excursies, vervoer binnen het land en speciale evenementen op het eiland. Ofwel: voeten omhoog en je lekker laten bedienen. Als je nu nog niet om bent, dan weet ik het ook niet meer hoor.. 😉

prive-eiland

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje