roze-restaurant-thomas-eindhoven

5 te gekke roze restaurants die je wilt bezoeken!

Noem het vrolijk, noem het hysterisch. Kun jij ook geen genoeg krijgen van de kleur roze?  Dan zijn dit 5 restaurants die jij zeker een keer moet bezoeken. Cause life is better in pink, am I right ladies (and gents)?!

MaMa Kelly 

“Pink isn’t just a color, it’s an attitude” is het motto van dit toffe restaurant. En die attitude zie je in alles terug. Van de bar tot de servetten: alles is in het roze. MaMa Kelly bevindt zich in Amsterdam. Op de menukaart staat niks ingewikkelds: je eet óf kip, óf kreeft. Nou ja, of je wisselt af met een heerlijke steak of vegetarische risotto. 

roze-restaurants

Sketch 

Mocht je een weekendje Londen in de planning hebben, loop dan zeker even naar binnen bij Sketch. Dit restaurant is namelijk een roze paradijs. Hiernaast wordt er goede muziek gespeeld, hangen er mooie kunstwerken en eet je er heerlijke gerechten. Ofwel: een ware hotspot!

roze-restaurants

Thomas 

Thomas zelf noemt café Thomas ‘de huiskamer van Eindhoven’. En dit is een roze huiskamer. Het café is een leuke plek om bij te kletsen onder het genot van een bakkie, of om lekker te gaan lunchen of dineren. Heet je ook Thomas? Dan mag je er gratis eten! In het weekend is het café overigens een hotspot voor drankjes en dansjes.

roze-restaurant-thomas

Nanan Patisserie

Hello Sweet Tooth! Bij Nanan Patisserie in Wroclaw, Polen eet je heerlijke macaroons, mini-cakejes en vele andere zoetigheden. Het marshmallow-interieur heeft pink velvet stoelen, marmeren bladen en een langwerpige vorm. Dit is dé plek voor echte zoetekauwen. 

roze-restaurants

Cha Cha Matcha 

Bij het roze Cha Cha Matcha in New York verkopen ze – verrassing – Matcha. Dit is een groen poeder dat gemalen is uit speciaal geteelde groene theebladeren. Matcha-dranken hebben al sinds de oudheid veel goeds gedaan voor de gezondheid van Japanners. Het levert cafeïne, een hoge dosis L-theanine en veel meer antioxidanten dan een gewone groene thee (en bijna ieder andere eetbare bron). Niet alleen dit klinkt goed, maar het is al helemáál tof als je dat op kunt drinken in een roze setting, toch?!

Life-is-better-in-pink-5-roze-restaurants-die-je-wilt-bezoeken

Credits foto’s: de getoonde foto’s zijn van de restaurants. De omslagfoto is van café Thomas.

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje