game-of-thrones

Winter is coming: nieuwe seizoen van Game of Thrones komt in april!

We could not be happier: Ziggo heeft bekend gemaakt dat in april 2019 het nieuwe seizoen van Game Of Thrones, seizoen 8, op de buis komt! Minder leuk nieuws: het is niet alleen het allerlaatste seizoen, maar ook nog eens het kortste seizoen!

Veel mensen dachten dat we tot mei 2019 zouden moeten wachten, maar het komt ietsjes eerder dan gepland: het 8e seizoen van Game of Thrones! Eén dag nadat de serie wordt uitgezonden in Amerika, in april 2019, zal de eerste aflevering al exclusief te zien zijn op Ziggo. In de tijd daarna geniet je iedere week van een nieuwe aflevering.

We hebben wel een beetje mixed feelings, het is namelijk het allerlaatste seizoen van deze geweldige serie. Daarnaast ook meteen de kortste: zo zijn er namelijk maar zes afleveringen! Kleine kanttekening: de afleveringen gaan langer duren dan gebruikelijk. Zo meldt HBO dat ze zo’n 80 tot 120 minuten lang zullen zijn. Verzacht toch weer iets de pijn!

Trailer GOT seizoen 8

Over Game of Thrones

Voor iedereen die niet bekend is met de serie: Game of Thrones is een razend populaire serie van HBO, die inmiddels al 7 jaar lang wordt uitgezonden. Het is een serie met meerdere verhaallijnen en het speelt zich voornamelijk af op het mythische continent ‘Westeros’, in de ‘Zeven Koninkrijken’. De serie heeft een Emmy voor beste dramaserie weten te bemachtigen: dit zegt genoeg, toch?! Bingewatchen geblazen!

Omslagfoto: Game of Thrones/HBO, Teaser: Ziggo

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje