vliegtuig

3x uber deluxe door de lucht

Het woord ‘vliegtuig’ roept bij veel mensen ‘tekort aan beenruimte’, ‘schreeuwende kinderen’ en ‘krappe zitplaatsen’ op. Voor veel passagiers is dit ook het geval, maar als je een beetje geld hebt kun je op een héle andere manier door de lucht vervoerd worden. Van een douche tot een dubbel bed en van een persoonlijke bar tot Michelin-koks: bij deze vliegtuigmaatschappijen word je ondergedompeld in luxe. 

Emirates

De hoofdlocatie van Emirates zit in Dubai. Uiteraard kun je tijdens je first class reis je stoel platleggen om even een tukje te doen. Daarnaast heb je een persoonlijke bar, waar ze de beste wijnen en champagnes voor je inschenken. Blijf je liever op je billen zitten? Dan zit er ook nog een minibar bij je stoel. Om je even op te frissen tijdens de reis, mag je een half uur spenderen in één van de twee badkamers, en als je terugkomt van je lekkere douche staat er een fruitschaal klaar mét een glas champagne. Does not sound bad to me.

Singapore Airlines

Volgens Skytrax was deze maatschappij de beste van 2018. Niet zo gek: je kunt hier een dubbel bed kiezen voor je vlucht. Dit kost trouwens wel $23.000, maar dat terzijde. Het eten dat er geserveerd wordt, wordt gemaakt door 8 chefs, waaronder Michelin ster winnaars. Daarnaast krijg je dezelfde luxe als bij andere maatschappijen. Je kunt je hier trouwens ook helemaal afsluiten, mocht je behoefte aan privacy hebben.

Etihad Airways

Als het aankomt op first class vliegen, heeft Etihad Airways meerdere opties. Bij één van de opties krijg je een slaapkamer met een dubbel bed en een tv, een badkamer met een douche én een woonkamer met een LCD tv, een eettafel en een bank. Say whuuut?! Je eten wordt ter plaatse bereid door een chef. Luxe in zijn meest pure vorm!

vliegtuig

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje