the-holiday

Dit wil je: verblijven in een huisje als in The Holiday

The Holiday staat zeker in onze lijst van favoriete films. Zwijmel jij ook helemaal weg bij deze film? Dan heb ik leuk nieuws voor je! Je kunt nu namelijk in precies zo’n huisje verblijven als waar Cameron Diaz verbleef in The Holiday! Lees snel verder.

The Holiday

Mocht je The Holiday nog niet kennen (shame on you!): de film stamt uit 2006 en gaat over twee vrouwen (gespeeld door Kate Winslet en Cameron Diaz) die de mannen even helemaal zat zijn en besluiten van huis te ruilen. Surprise: tijdens de ruil worden zij beide tot over hun oren verliefd. Cameron Diaz verblijft tijdens de ruil in een Engelse cottage en zo’n huisje kun jij dus nu ook huren; tof!!

Het huisje

De charmante en authentieke cottage staat op 15 kilometer afstand van Usk in Wales. Het huisje is geschikt voor twee personen en heeft prachtig uitzicht. Mocht je even willen ontsnappen aan het hectische leven, is dit het ideale huisje met de ideale omgeving. Je kunt het stulpje boeken via Belvilla. Wie weet staat de ware straks ook wel op jouw stoep 😉

Boeken maaarrr!

Omslagfoto: Hooked On Houses

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje