wijnbarren-nederland

Gezellig een wijntje doen? Hier moet je zijn!

Zei er iemand wijn? Yes please! En dan het liefst in een leuke wijnbar, met gezelschap van leuke mensen. Nou, die optie is er in Nederland in honderdtallen. Het is alleen lastig kiezen naar welke wijnbar je wilt gaan. Om je de keuze iets makkelijker te maken zetten wij 5 leuke wijnbarren in Nederland voor je op een rij. Proost!

’t Taphuys, in Arnhem

De naam zegt het al: hier tap je je eigen wijnen! Je kunt er kiezen uit 80 verschillende soorten. Hoe het werkt? Je haalt een pasje bij het personeel, je plaatst de pas in de houder van de wijn die je graag zou willen proeven en genieten maar! Klein beetje proeven of direct een hele hoop? Het kan allemaal: je bepaalt zelf de hoeveelheid in je glaasje en je rekent af per centiliter. ’t Taphuys is van zondag t/m donderdag geopend van 11:00 uur tot 01:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 03:00 uur. Website: ’t Taphuys.

wijn-drinken

Meesters in Wijn, in Maastricht

Bij Meesters in Wijn kun je 350 wijnen per glas proeven. De “Meesters” vertellen je alle mooie verhalen over de wijnen die je drinkt en je kunt er een lekkere fles wijn uitzoeken voor thuis. Zin in een wijnproeverij? Die kun je er ook doen! Deze wijnbar opende dit jaar, en is nu al verkozen tot “Beste Wijnbar van Nederland 2018”. Dit zegt genoeg, lijkt me! Meesters in Wijn is op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur, op zondag van 12:00 uur tot 21:00 uur en op maandag van 17:00 uur tot 22:00 uur. Website: Meesters in Wijn.

leuke-wijnbarren-nederland

Bubbles & Wines, in Amsterdam

Op loopafstand van de Dam vind je Bubbles & Wines. Hier krijg je 50 wijnen per glas. Moeite met kiezen? Dan kun je de wine flights doen: hierbij krijg je een combinatie van 3 halve glazen. Naast de heerlijke wijnen serveren ze ook Gourmet Bites, exclusieve hapjes die goed samengaan met je gekozen wijn. Genieten geblazen! Bubbles & Wines is van maandag t/m zaterdag geopend van 15:30 uur tot 00:00 uur en op zondag van 14:00 uur tot 21:00 uur. Webiste: Bubbles & Wines.

Millers wine- & cocktailbar, in Den Haag

Of je nou op zoek bent naar een frisse rosé, een klassieke Amarone of een volle romige Chardonnay: je vindt het allemaal bij Millers wine- & cocktailbar. Je hebt er keuze uit 80 wijnen en je kunt er 40 per glas bestellen. Borrelbites zijn er ook te verkrijgen. Zin in een wijnproeverij? Ook een optie bij Millers! De wijnbar is iedere dag geopend vanaf 10:00 uur. Website: Millers wine- & cocktailbar.

wijnbarren-nederland

Solo Vino, in Scheveningen

Italiaanse wijnen: Solo Vino in a nutshell. Deze wijnbar vind je om de hoek van het strand en de Pier van Scheveningen. Je hebt er keuze uit meer dan 80 Italiaanse wijnsoorten en je proeft er ruim 30 per glas. De Sommelier vertelt je alles over je gekozen wijn. Naast de wijnen kun je heerlijke Italiaanse hapjes bestellen. JUM! Solo Vino is dagelijks geopend van 09:00 uur tot 00:00 uur. Website: Solo Vino.

wijnbarren-nederland

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje