bar-bitterbal

Yes, please! Bar Bitterbal geopend in Amsterdam

Aan de Utrechtsestraat in Amsterdam opende onlangs een ware Bitterbal-bar. Het heeft de naam Bar Bitterbal en – surprise – ze verkopen er bitterballen. Heel veel bitterbalen. Wel meer dan 20 (!) verschillende soorten. Dit klinkt in mijn oren als the place to be.

Bitterbal heaven

Daar is ie dan: een heuse bitterbal-bar. In Amsterdam. Bij Bar Bitterbal staan natuurlijk de welbekende rundvlees of kalfsbitterballen op het menu, maar daarnaast staat er bijvoorbeeld een bitterbal met peking eend, black angus beef, truffel & zwezerik, Noordzee garnaal en kip op de kaart! Ze hebben er ook gedacht aan de niet-vlees eters. Neem bijvoorbeeld de bitterbal met Thaise cocos, met rode biet of met geitenkaas. Het water loopt mij al in de mond, wat jij?

Bar Bitterbal is een ware vrijdagmiddag borrel hotspot, want natuurlijk worden er ook drankjes geserveerd bij de bitterballen. Wil je nou niet gelijk een hele portie willen bestellen, dan kan je er ook uit verschillende plateaus kiezen. En ze verkopen er ook broodjes kroket. Ofwel: op naar Bar Bitterbal!

bar-bitterbal

 

Deel deze post

Over ons

Wij zijn een verliefd en inmiddels getrouwd stel die houden van reizen en dom ouwehoeren. Nieuwsgierig?

Contact met ons?

Dat kan! Klik hier.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatste berichten per thema!

 Copyright © 2018 HuismanBoompjeBeestje